XIII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XIII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Magasnyomású csatorna mosatás.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XIII. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XIII. kerületben

Praktikák a lefolyóból áradó bűz ellen

A mosogató és a fürdőszobai mosdó gyakran erőteljes szagokat árasztanak magukból. Ezek a különböző mosogatószerek, tusfürdők, szappan, zsír, ételmaradékok és egyéb lerakódások keverékéből jönnek létre, melyek makacsul ott ragadnak a lefolyócső falán. Ezt a problémát azért is érdemes a gyökerénél orvosolni, mert a szag azoknak a szennyeződéseknek a felhalmozódását jelzi, amelyek később a dugulást is okozzák.

Ha nem idegenkedünk az évtizedek óta használatban lévő hypotól, vegyünk fel egy gumikesztyűt és 1 csészényivel öntsünk belőle a lefolyóba. Hagyjuk hatni 30-60 percig, majd  meleg vízzel öblítsük le bőven. Mivel a hypo erős fertőtlenítő hatással rendelkezik, a baktériumokkal teli, bűzös lerakódások gondját jó időre megoldja.

Vegyszermentes megoldás, ha 1 l vizet és 1 bögre sót egy edényben felteszünk melegedni és még mielőtt forrni kezdene, beleöntjük a lefolyóba. Ez a módszer hatékony a szagok és a zsír ellen.

1 bögre szódabikarbóna és 1 bögre só keverékével is jó eredményt érhetünk el. Öntsük a lefolyóba a keveréket, majd öblítsük le 1 bögre meleg ecettel. 15 perc után forró vízzel többször öblítsük át.

Szolgáltatásaink:

  • Duguláselhárítás fix áron Budapesten
  • Bontás nélküli dugulás elhárítás
  • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten
  • Olcsó duguláselhárítás Budapest
  • WC. és kézmosó duguláselhárítás Budapesten
  • Zuhanytálca és padlóösszefolyó duguláselhárítás
  • Mosogató dugulás megszüntetés Budapest

Duguláselhárítás Budapest – XIII. kerületben

Budapest-13-kerület

Mosogató duguláselhárítás garanciával a XIII. kerületben


Csatornatisztítás, fűtésszerelés, vízvezeték szerelés:

Portálunkon a vízvezeték szerelés technológiájáról is olvashat, megtudhatja, hogy miből készülnek a vízvezeték szerelők által leggyakrabban használt csövek és vezetékek. Csapok, csaptelepek cseréjét, de akár azok javítását is megoldjuk, ha vízvezeték szerelő csapatunkhoz fordul segítségért. Egy telefonhívásba kerül, és már úton is van a vízvezeték szerelőnk Budapest bármely részéről, vagy Pest megye bármely településéről hívott is Ön.

Ha nem hívta időben a budapesti vízvezeték szerelő szakemberünket, és elfagyott a kertcsap vagy a vezeték, akkor a helyreállítást bízza ránk, mi gyorsan megoldjuk a problémát. Vízvezeték szerelő budapesti csapatunk a kliens érdekeit tartja szem előtt, és aszerint végzi a dolgát. Kertcsapok téliesítése is szerepel a vízvezeték szerelő szolgáltatásaink között. Vízvezeték szerelő csapatunk Önért van, és – ha igényli – Önnek dolgozik.

XIII. kerület – Duguláselhárítás
4.7 (94%) 10 votes