XIX. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XIX. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten. Womás dugulás elhárítás Budapesten.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XIX. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XIX. kerület

A mosogató dugulásának megszüntetése csőgörénnyel

Ha sem a pumpa, sem a forróvizes vagy vegyszeres öblítés nem működik, a csőgörény még mindig segíthet a duguláson. Ez az eszköz egy acélból készült spirál, egyik végén fogantyúval, másik végén egy kampóval, ami a szennyeződéseket gyűjti össze a csőben. A csőgörény több méretben is kapható, mosogatókhoz, fürdőkádakhoz általában a 2-3 méteres változatokat szokták javasolni.

A csőgörényt a kampós végével előre kezdjük el levezetni a lefolyócsőbe, ameddig csak tudjuk. Ha a spirál ellenállásba ütközik, fogjuk a kart erősen és kezdjük el tekerni az óramutató járásával megegyező irányba. Így még lejjebb halad, ha megint elakad, az jelezhet egy nagyobb dugulást, de a cső kanyarulatát is.

Ha úgy gondoljuk, hogy elértük a cső bejárható hosszát vagy megtaláltuk a dugulást okozó lerakódást, erősen tartva a fogantyút kezdjük el az óramutató járásával ellenkező irányba tekerni. A csőgörény eközben spirálisan tekereg a csőben és összegyűjti annak faláról a szennyeződéseket. A végén már óvatosan tekerjük, nehogy a spirál kicsapódjon és sérülést okozzon. A művelet után forró vízzel érdemes átöblíteni a lefolyócsövet.

Duguláselhárítás Budapest – XIX. kerületben

Budapest-19-kerület

XIX. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!