XVI. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XVI. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Womás dugulás elhárítás Budapest – XVI. kerület.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XVI. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XVI. kerületben

Hogyan előzzük meg a mosogató eldugulását?

A konyhai mosogató dugulását legtöbbször az ételmaradékokkal a lefolyóba kerülő zsír felhalmozódása okozza. Ha már megtörtént a baj, általában olcsón megúszhatjuk a duguláselhárítást, sokszor a házi praktikákkal – ecet, forróvíz, lefolyótisztítók – is megszüntethetjük a dugulást.

Egy kis odafigyeléssel azonban megkímélhetjük magunkat a kellemetlenségektől. A legfontosabb, hogy a mosogatót ne tekintsük mindent elnyelő konyhai szemetesnek. A kávézaccot, a zsírt, az olajat, az ételmaradékot soha ne öntsük a mosogatóba. A vízszerelők óva intenek a túlzott mosogatószer használattól is, mert a már meglévő zsíros lerakódásokba beleragadva azok még tovább növelik a dugulás veszélyét.

Bánjunk óvatosan a vegyszerekkel, különösen, ha réz, acél vagy öntöttvas csöveink vannak, mivel a maró hatású szerek ezeket korrodálhatják. Ha néhány havonta használjuk őket, a nátrium-nitrát és a nátrium-hidroxid tartalmú termékek hatékonyak és biztonságosak lehetnek. Rendszeresen tisztítsuk ki a lefolyót a fedél eltávolításával és egy drót segítségével. Ha megtesszük ezeket az óvintézkedéseket mosogatónkat fennakadás nélkül használhatjuk éveken át.

Duguláselhárítás Budapest – XVI. kerületben

Budapest-16-kerület

Szolgáltatásaink:

  • Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás – (Rákosszentmihály)
  • Duguláselhárítás fix áron (Cinkota)
  • WC. és kézmosó duguláselhárítás Budapesten (Sashalom)
  • Zuhanytálca és padlóösszefolyó duguláselhárítás (Cinkota)
  • Mosogató dugulás megszüntetés Budapest (Szentmihály)
  • Akna tisztítás Budapesten (Mátyásföld)

Duguláselhárítás Budapest – Zuglóban, Rákospalotán, Újpesten,  Szentmihályon,  Angyalföldön –  XV. XVI. kerületben gyorsan !

Fertőtlenítés a XVI. kerületben

XVI. kerület – Duguláselhárítás
4.5 (90%) 4 votes