XVI. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XVI. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Womás dugulás elhárítás Budapest – XVI. kerület.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XVI. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XVI. kerületben

Hogyan előzzük meg a mosogató eldugulását?

A konyhai mosogató dugulását legtöbbször az ételmaradékokkal a lefolyóba kerülő zsír felhalmozódása okozza. Ha már megtörtént a baj, általában olcsón megúszhatjuk a duguláselhárítást, sokszor a házi praktikákkal – ecet, forróvíz, lefolyótisztítók – is megszüntethetjük a dugulást.

Egy kis odafigyeléssel azonban megkímélhetjük magunkat a kellemetlenségektől. A legfontosabb, hogy a mosogatót ne tekintsük mindent elnyelő konyhai szemetesnek. A kávézaccot, a zsírt, az olajat, az ételmaradékot soha ne öntsük a mosogatóba. A vízszerelők óva intenek a túlzott mosogatószer használattól is, mert a már meglévő zsíros lerakódásokba beleragadva azok még tovább növelik a dugulás veszélyét.

Bánjunk óvatosan a vegyszerekkel, különösen, ha réz, acél vagy öntöttvas csöveink vannak, mivel a maró hatású szerek ezeket korrodálhatják. Ha néhány havonta használjuk őket, a nátrium-nitrát és a nátrium-hidroxid tartalmú termékek hatékonyak és biztonságosak lehetnek. Rendszeresen tisztítsuk ki a lefolyót a fedél eltávolításával és egy drót segítségével. Ha megtesszük ezeket az óvintézkedéseket mosogatónkat fennakadás nélkül használhatjuk éveken át.

Duguláselhárítás Budapest – XVI. kerületben

Budapest-16-kerület

Szolgáltatásaink:

  • Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás – (Rákosszentmihály)
  • Duguláselhárítás fix áron (Cinkota)
  • WC. és kézmosó duguláselhárítás Budapesten (Sashalom)
  • Zuhanytálca és padlóösszefolyó duguláselhárítás (Cinkota)
  • Mosogató dugulás megszüntetés Budapest (Szentmihály)
  • Akna tisztítás Budapesten (Mátyásföld)

Duguláselhárítás Budapest – Zuglóban, Rákospalotán, Újpesten,  Szentmihályon,  Angyalföldön –  XV. XVI. kerületben gyorsan !

Fertőtlenítés a XVI. kerületben

Vízvezeték szerelő Budapest
Vízvezeték szerelő budapesti csapatunk Pest megye területén bárhová kiszáll, legyen szó éttermekről, hotelekről, konferenciatermekről vagy családi házakról. Úgy hárítjuk el a dugulást, hogy ne kelljen falbontást végezni, és a szolgáltatásunkat igénybe vevő cég vezetője vagy a családi ház tulajdonosa legyen megelégedve munkánkkal. Vízvezeték szerelőink gyorsan és diszkréten dolgoznak.

Munkaszüneti napokon és ünnepnapokon is hívhatja vízvezeték szerelő csapatunkat, ha csőtörés vagy dugulás történt. Mi azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen a fölöslegesen elfolyt vízért fizetnie. Vízvezeték szerelő szakembereink Budapesten a legjobbak a szakmában, Önnek csak előnyére válhat, ha minket választ a hiba elhárítására. Forduljon hozzánk, bennünk megbízhat!

Fürdőszobák és konyhák teljes felújítását is vállalja a budapesti vízvezeték szerelő csoportunk. Lecseréljük a csaptelepeket, kicserélünk a vécécsészét és vécétartályt, újra cseréljük a régi fürdőkádat, bekötjük, és üzembe helyezzük a mosó- és mosogatógépet stb. Bármilyen vízvezeték szerelői munkát elvállalunk, pontos, igényes munkát végzünk, és az áraink is a legjobbak Budapesten.

XVI. kerület – Duguláselhárítás
4.6 (92%) 5 votes