XVII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XVII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás XVII. kerületben. Womás dugulás elhárítás – XVII. kerület.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XVII. kerület
Duguláselhárítás  XVII. kerületben garanciával

A legolcsóbb módszerek a mosdó dugulásának elhárítására

Nemcsak a legolcsóbb, de a legegyszerűbb, ráadásul környezetkímélő módszerek ezek a dugulások megszüntetésére. Kidobhatjuk a csőgörényt, a vegyszeres lefolyótisztítókat és a wc-pumpát is – lehet, hogy ez utóbbit azért mégiscsak érdemes megtartani…

Ha észrevesszük, hogy a víz a kelleténél lassabban folyik le, engedjünk pár liternyit a mosdóba, majd hagyjuk egyszerre lefolyni. Sok esetben már a víz súlya is elég ahhoz, hogy a kisebb dugulásokat elhárítsa. Fokozhatjuk a hatást, ha a kezünket használjuk pumpa helyett. A lefolyó fölött vákuumot képezve mozgatjuk fel-le mindkét kezünket és ezzel a vizet, ami a mosdóban van.

Komolyabb dugulásoknál nagy hasznát vehetjük egy rövid slagnak, melyet a közelben lévő mosdó csapjára köthetünk. Másik végét az eldugult lefolyóba vezetjük, amilyen mélyen csak tudjuk, majd teljesen kinyitjuk a meleg vizes csapot néhány percre. Még hatékonyabbak lehetünk, ha a slagot a lefolyónál egy nedves törölközővel tekerjük körbe. Ha nem kap levegőt, maximalizálhatjuk a nyomást. Ennek és a forró víznek a hajcsomók és a szappanlerakódások nem fognak tudni ellenállni.

Duguláselhárítás Budapest – XVII. kerületben

Budapest-17-kerület

XVII. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 3 votes