XVIII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XVIII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás és Womás dugulás elhárítás Budapest XVIII. kerületében.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XVIII. kerület
Duguláselhárítás  XVIII. kerület – olcsón, gyorsan, bontás nélkül.

Jó,  ha van otthon – Eszközök duguláselhárításhoz

Minden háztartásban jól jön, ha kéznél vannak azok az eszközök, melyekkel akár percek alatt megszüntethetjük az esetleges dugulásokat. Használatukhoz nem szükséges szakértelem és bármelyik nagyobb áruházban beszerezhetjük őket.

Néhány évtizeddel ezelőtt wc-pumpa nélkül szinte nem létezett háztartás. Mára kiment a divatból, pedig az egyik legkézenfekvőbb megoldást jelenti nemcsak a wc, de a fürdőkád és a mosdó dugulásának megszüntetéséhez is. A titok a megfelelő használatban rejlik: a pumpát mindig a lefolyóra merőlegesen tartsuk és teljesen nyomjuk ki belőle a levegőt. A csőben lévő kisebb hajcsomókat vagy lerakódásokat a pumpálás során képződő vákuum könnyedén elmozdítja.

A csőgörényt a wc-khez nem szokták javasolni, de bárhol másutt sikerrel használhatjuk. Az óramutató járásával megegyező irányba tekerve tudjuk lejjebb juttatni a csőben, visszafelé tekerve pedig óvatosan kihúzhatjuk. Kampós vége hatékonyan gyűjti össze a szennyeződéseket még a cső faláról is.

A lefolyótisztítókból legalább egy flakonnal érdemes otthon tartani. Türelmesen várjuk ki a hatóidejüket és ne spóroljunk a meleg vizes után öblítéssel.

Duguláselhárítás Budapest – XVIII. kerületben

Budapest-18-kerület

XVIII. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!