XX. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XX. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.  Womás dugulás elhárítás.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XX. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XX. kerület

WC. duguláselhárítás környezetbarát módon

Bár a wc dugulásakor a legcsábítóbb lehetőség megragadni a lefolyótisztító flakont, érdemes megfontolni más megoldásokat is. A vegyszeres duguláselhárítás hihetetlen módon szennyezi a környezetet. A káros anyagok a talajba és a vízbe jutnak, ráadásul további dugulásokat is okozhatnak, hiszen valamilyen mértékben lerakódnak a csövek falán. Léteznek azonban környezetbarát, mégis hatékony módszerek a kellemetlen probléma felszámolására.

A vízvezeték szerelők titkos trükkjeként emlegetik a forró vizet, amiből már néhány pohárnyi lebonthatja a szennyeződéseket. Azonban óvatosan adagoljuk, mert a túl sok forró víz könnyen megrepesztheti a WC.-csészét.
A hagyományos WC.-pumpákkal közel sem érhetünk el olyan jó eredményt, mint a peremes változatokkal, melyeket úgy alakítottak ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek a wc lefolyójára. A vákuum hatására a kisebb dugulásokkal szinte biztosan elboldogulunk.

Ha túl sok víz maradt a WC.-csészében, merjük ki a nagy részét, majd öntsük a WC.-be a kis tálban előzőleg összekevert ecetet és szódabikarbónát. Öblítsük le forró vízzel, közben pedig használjuk a WC.-pumpát.

Duguláselhárítás Budapest – XX. kerületben

Budapest-20-kerület

XX. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!