XXI. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XXI. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XXI. kerület
Duguláselhárítás és lefolyótisztítás XXI. kerület

Dugulás  megszüntetése a padlóösszefolyóban

A padlóösszefolyótól jogosan tartanak a lakástulajdonosok, hiszen dugulások szempontjából ez a fürdőszoba legkritikusabb pontja. Ahogyan a neve is mutatja, a mosdó és a kád vagy a zuhanyzó, valamint a mosógép lefolyócsöveinek találkozásánál található, ennek következtében a dugulás veszélye itt fokozottan fennáll.

Ha közvetlenül a lefolyónál nem tudjuk megszüntetni a dugulást, a padlóösszefolyót kell szemügyre vennünk. Mielőtt lefolyótisztítóval próbálkoznánk, távolítsuk el a fedelét és szedjünk ki belőle minél több szennyeződést, ehhez használjunk gumikesztyűt.

Ha viszonylag sok hajcsomót és egyéb lerakódást sikerült eltávolítanunk, engedjük meg a csapokat és nézzük meg, hogy lefolyik-e a víz. Amennyiben még mindig fennáll a dugulás, a nagynyomású vízsugár hatékony megoldást jelenthet. Ha a zuhanyrózsa elér a padlóösszefolyóig, a legjobb, ha ezt használjuk, miközben teljesen kinyitjuk a meleg vizes csapot. Nagy hasznát vehetjük a WC. -pumpa vákuumképző hatásának is.

Csak ezt követően vegyük elő a lefolyótisztítókat, ám ha azokkal sem érünk el eredményt, tárcsázzuk a szakember számát.

Duguláselhárítás Budapest – XXI. kerületben

Budapest-21-kerület

Mindnyájunknak szüksége van időnként vízvezeték szerelőre. Ha Ön munkájára igényes, leinformálható, többéves tapasztalattal rendelkező vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környéken, itt megtalálja. Minőségi munka garanciával, kedvező árak, rejtett költségek nélkül. Korrekt kivitelezés, és határidő. Teljes körű szakszerű szolgáltatást, javítást, ügyintézést nyújtunk. Garanciát vállalunk. Fürdőszobája teljes hálózat kiépítését, régiek felújítását, cseréjét,vagy csőtörést,csövek,vezetékek cseréjét ,csatornázási munkálatokat nyugodtan cégünk szakembereire bízhatja.

Vízvezeték szerelő vállalkozásunk az ország élvonalához tartozik a szakmai ismeretek tekintetében, éppen ezért minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. Mindenféle hibát elhárítunk, gyorsan és pontosan dolgozunk! Nem minden esetben kell kidobni a hibás csapot, az sok esetben megjavítható, és általában kevesebbe is kerül ez a munkálat. Vízvezeték szerelő szakembereink az Ön hívására várnak!

XXI. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 4 votes