XXII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XXII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó:  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezetékek spirálos technológiával történő, szakszerű duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten.

Dugulás elhárítás és lefolyótisztítás XXII. kerület
Dugulás elhárítás és lefolyótisztítás XXII. kerület

A padlóösszefolyó tisztítása szakszerűen, házilag

Ha a fürdőszobában, a mosókonyhában vagy a garázsban áll a víz és kellemetlen szagok terjengenek, az egyértelmű jele annak, hogy a padlóösszefolyó tisztításra szorul. Akárcsak a mosogatónál vagy a fürdőkádnál, a csőgörény ilyen esetekben is nagyon jó szolgálatot tehet.

A padlóösszefolyó fedelének lecsavarozása után a kézzel elérhető szennyeződéseket próbáljuk meg eltávolítani. Ezt követően a csőgörényt kampós végével lefelé dugjuk be a lefolyócsőbe olyan mélyen, ahogy csak tudjuk, majd a fogantyút az óramutató járásával megegyező irányba kezdjük el tekerni. Ahogy az acélspirál tekereg a lefolyóban, utat csinál magának, ezzel pedig a víznek is. Összeszedi a dugulást okozó lerakódásokat és hajcsomókat, valamint a cső falát is megtisztítja a szennyeződésektől.

Ha ellenállásba ütközünk, tekerjük kb. 2 méteren keresztül visszafelé a fogantyút, majd újra próbáljuk lejjebb juttatni. Ezután húzzuk ki a csőgörényt a lefolyóból és öntsünk bele néhány vödör forró vizet. Az egész műveletet ismételjük meg, ha a víz már szabadon le tud folyni, néhány csepp mosogatószert cseppentsünk a lefolyóba, töröljük át és csavarozzuk vissza a fedelet.

Duguláselhárítás Budapest – XXII. kerületben

Budapest-22-kerület

Ha a csöpögő csap okoz gondot a konyhában vagy a fürdőszobában, jó, ha szakemberhez fordul. Amellett, hogy nagyon idegesítő tud lenni a csöpögés, a vízszámlán is meg fog jelenni az elcsöpögött víz ellenértéke. Vízvezeték szerelő munkatársaink készséggel megjavítják az elromlott csapot vagy csaptelepet, és szükség esetén ki is cserélik azt. A vízvezeték szerelő és duguláselhárító munkálatok Budapest területén nálunk a legolcsóbbak!

Folyik a WC? A leeresztő tömítés meghibásodása lehet a vécéfolyás okozója. Ha a lehúzás után tovább folyik a víz a csészébe, az bizony havonta jelentős vízmennyiséget jelent, és egyben plusz költséget is a családi kasszára nézve. Ha ilyen gondokkal küzd, hívjon minket telefonon, és vízvezeték szerelő kollégáink rövid idő alatt megszüntetik a probléma forrását.

XXII. kerület – Duguláselhárítás
5 (100%) 7 votes