XXIII. kerület – Duguláselhárítás

Duguláselhárítás XXIII. kerületben

Rendkívül kedvező árakkal, bontás nélkül technológiák alkalmazásával segítünk a dugulások megszüntetésében. Legyen szó,  fürdőszoba,  konyha, WC,  garázs,  pince vagy a kültéri dugulások elhárításáról. Fő és ejtő vezeték spirálos technológiával történő duguláselhárítása, csapadék víz vezeték,  mosogató, kézmosó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budapesten. Magasnyomású csatorna mosatás.

Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XXIII. kerület

Így előzzük meg a padlóösszefolyó eldugulását

Bár a dugulások többsége viszonylag egyszerűen orvosolható, mégiscsak jobb megelőzni a problémát. Ha otthonunkban padlóösszefolyó található, ez fokozott figyelmet igényel, hiszen egyszerre több vizesblokkból is idekerül a szennyvíz, tehát jóval könnyebben alakulnak ki dugulások.

Néhány egészen egyszerű trükkel azonban elkerülhetjük, hogy a padlóösszefolyó eltömődjön és mindent elárasszon a víz. Elsősorban arra érdemes figyelni, hogy a padlóösszefolyót ne használjuk a por és a kosz elnyelésére. Gyakori, hogy a pincében, a garázsban vagy a konyhában található összefolyókba a tulajdonosok belesöprik a törmeléket, de gondoljunk csak bele, megtennénk ugyanezt a fürdőkádunkkal vagy a mosdónkkal is?

A különböző típusú padlóösszefolyókhoz megfelelő műanyag szűrőket lehet kapni, melyek minden szennyeződést felfognak. Ha a helyére illesztettük, már csak arra kell ügyelni, hogy ne felejtsük el rendszeresen kiüríteni őket.

Néhány havonta célszerű kevés mosogatószert önteni a padlóösszefolyóba, ami feloldja a zsíros lerakódásokat. A forró vizes öblítés szintén megakadályozza, hogy nagyobb dugulások alakuljanak ki.

Duguláselhárítás Budapest – XXIII. kerületben

Budapest-23-kerület

XXIII. kerület – Duguláselhárítás
Szavazzon!